Klubbhistorie

Amcar Lillestrøm ble startet i Lillestrøm den 13. november 1988 av en kameratgjeng som ønsket å få bilene mer synlig i gatene. Klubbens opprinnelige navn var Midnight Cruisers.

Allerede året etter dro vi i gang Night Cruise i samarbeid med American Drivers Club, Blaker. Denne cruisingen har nå blitt Norges største Cruise happening som hvert år blir arrangert på USA's nasjonaldag, 4. juli, i Lillestrøm. Vi samles på arealene rundt Norges Varemesse og i 2009 hadde vi en oppslutning på ca. 3300 biler. Med bl.a. kommunen og politiets velvilje har dette blitt en gedigen suksess! Fra og med 2008 ble Amcar Lillestrøm enearrangør av Night Cruise som stadig når nye rekorder når det gjelder deltakelse.

Amcar Lillestrøm arrangerer også cruising den første og tredje onsdagen i mnd. hele sesongen fra mai til september, og vi møtes da på parkeringsplassen ved Skedsmo Rådhus i Lillestrøm fra kl. 19 og utover. I tillegg arrangeres Christmas Cruise den første onsdagen i desember.

I august 2009 arrangerte vi Øyeren rundt for første gang. Med 62 biler ble det en fin rekke rundt Øyeren. Dette har også blitt et årlig arrangement, med grilling og sosialt samvær ved Solbergfoss Kraftstasjon.

Vi har ikke et fast møtelokale pr. i dag, men møtes den siste torsdagen i måneden på Klimt i Lillestrøm for møtevirksomhet og sosialt samvær. Klubben har vært tilsluttet American Car Club of Norway siden februar 1998.

Klubbens medlemmer har biler og motorsykler som dekker kategoriene Customs, Hot Rods, Cruisers, Pick-Ups og Originalbiler.